Corona

Onze corona richtlijnen zijn gebaseerd op en zullen meebewegen met de adviezen van het RIVM, van de KNKV en het NSC*NSF. Ook heeft afstemming plaats gevonden met VV Mariahout aangezien we gezamenlijk gebruiker zijn van de sportaccommodatie.
We zijn blij dat we kunnen sporten, maar willen graag dat dit voor iedereen op een zo veilig mogelijk manier kan. Dit lukt alleen als iedereen zich aan de coronaregels houdt, zijn gezonde verstand gebruikt en zijn eigen verantwoordelijkheid hierin neemt.
Met ingang van 29 september2020  om 18.00 uur, geldt dat:.
  • De kantine dicht is.
  • Er geen toeschouwers aanwezig mogen zijn bij trainingen en wedstrijden.
  • Spelers die klaar zijn met trainen, dienen het sportpark te verlaten en mogen niet blijven kijken bij andere teams.

De basisregels:

• heb je klachten, blijf dan thuis.
  • houd 1.5 meter afstand van elkaar. Dit geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar en niet voor jongeren onder de 18 jaar onderling, maar wel richting volwassenen. Ook geldt het niet voor leden van hetzelfde huishouden.
  • was vaak je handen.
  • vermijd drukte.

Verder gelden de volgende afspraken en adviezen:

• geen handen schudden.
  • rechts houden op het terrein.
  • de handen desinfecteren voordat je materialen vast pakt.
  • kleedruimtes mogen worden gebruikt, maar verblijf hier zo kort mogelijk en houdt besprekingen in de buitenlucht. Vanaf 18 jaar geldt ook in de kleedruimte en douches om 1.5 meter afstand tot elkaar te bewaren.
  • Vanaf 18 jaar houdt men ook 1.5 meter afstand aan in de dug-out. Plaats extra stoelen naast de dug-out.
  • tijdens trainingen is de trainster de corona coördinator. Bij thuiswedstrijden neemt de veldwacht de rol van corona coördinator op zich..
  • voor het vervoer naar uitwedstrijden volgen we het advies van het RIVM. Dat betekent dat wanneer je mensen vervoert uit een ander gezin, dat iedereen in de auto die ouder is dan 12 jaar een (niet-medisch) mondkapje draagt. Zorg er zelf voor dat je dit bij hebt.
  • sporters kunnen worden geweigerd of naar huis worden gestuurd tijdens de training bij (vermoeden) van klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
  • spreekkoren aanheffen of zingen en schreeuwen is niet toegestaan in groepsverband.

Bedankt voor jullie medewerking.
Bestuur KV Flamingo’s