Corona

Neem s.v.p. ieder je eigen verantwoordelijkheid en hanteer de basisregels van het RIVM om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan::

• heb je klachten, blijf dan thuis en laat je testen.
  • was vaak je handen of desinfecteer je handen.
  • vermijd drukte.

Daarnaast gelden vanaf 20 november 2021 de volgende afspraken:

• Publiek is niet toegestaan, niet bij wedstrijden en ook niet bij trainingen.
  • Geen handen schudden.
  • Rechts houden op het terrein.
  • Kleedruimtes mogen worden gebruikt, ook om te douchen. Maar verblijf hier zo kort mogelijk.
  • Bij de ingang van de zaal staat een vrijwilliger van de thuisspelende ploeg om het CTB te checken van personen van 18 jaar en ouder. Functionele vrijwilligers, waaronder ook rij-ouders zijn uitgesloten van deze verplichting.
  • Bij thuiswedstrijden is de zaalwacht/checker van CTB het aanspreekpunt voor gasten m.b.t. corona richtlijnen.
  • Speelsters vanaf 18 jaar moeten een geldig CTB en legitimatiebewijs kunnen laten zien

Als je in de kantines van de sportaccommodaties wil plaats nemen zul je ook daar een CTB moeten kunnen laten zien. De beheerder van de kantine controleert de QR code.

Bedankt voor jullie medewerking.
Bestuur KV Flamingo’s