Flamingo’s 1 komt niet tot scoren

Wedstrijdverslag Dakos 1 – Flamingo’s 1

04-10-2020

Voor Flamingo’s 1, gesponsord door Auto Corsten, stond op zondag 4 oktober een uitwedstrijd tegen DAKOS op het programma. Het was bewolkt met regen en wind op de heenweg naar Someren. Na een week trainen en veel varianten geprobeerd te hebben, zijn op de donderdag voorafgaand aan de wedstrijd, de vakken voor de wedstrijd samengesteld. Met twee wissels van de junioren op de bank om eventueel snel te schakelen werd aan de wedstrijd begonnen, zonder publiek als gevolg van de corona maatregelen.

De uitslag van de wedstrijd is 9-1 geworden. Dit kwam niet omdat Flamingo’s 1 totaal geen kansen had, niet omdat er slecht was gespeeld, maar wel omdat de ploeg de kansen niet afwerkte. Dat de wind een storende factor kan zijn in de wedstrijd, wat voor beide partijen het geval was, daar kan het ook niet op worden gegooid. Er zijn mooie aanvallen gecreëerd, verdedigend is het ontzettend lang dicht gehouden; dat is wat de dames als team hebben bereikt.

Op zondag 11 oktober speelt Senioren 1 thuis op sportpark De Heibunders tegen koploper MKV 1 om 13:00 en Senioren 2 ook thuis om 10.00 uur tegen Blauw-Wit. Maar ook dan helaas zonder aanmoediging van de supporters.