FLAMINGO’S KNOKT, MAAR VERLIEST OP HET NIPPERTJE

Flamingo’s 1 – BMC1

Senioren 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde op zondag 30 september tegen BMC. Een fysiek sterke ploeg, met een stevig fundament. De dames uit Mariahout wilden de reeks winst graag doorzetten. Ze wisten dan dit een lastige taak zou kunnen worden tegen de meiden uit Berlicum. De meiden van Flamingo’s speelden aanvallend sterk, maar maakten kansen niet af. Keer op keer werd de korf gezocht en keer op keer viel de bal niet door de mand. BMC daarentegen, was in de 1e helft effectiever in het afronden van kansen. Ruststand was 4-2 in het nadeel van Flamingo’s.

In het begin van de tweede helft wist BMC in 10 minuten een gat te maken van 4 doelpunten verschil. Het werd snel 6-2 in het voordeel van BMC. Het was voor Flamingo’s hard werken om bij te benen. Gelukkig was de wilskracht bij Senioren 1 hoog en bleef er veel vertrouwen in de groep. Langzaamaan werden de doelpunten binnen gesprokkeld en verdedigden weer zoals we van ze gewend zijn. BMC kwam er niet meer aan te pas. Helaas kon Flamingo’s in de eindsprint niet meer zorgen voor een positief eindresultaat. Eindstand was 8-9 in het nadeel van Flamingo’s. Coach Kim Janssen-Vervoort was enorm trots op haar team: ‘de wilskracht en de teamspirit gaat ons heel erg ver brengen dit seizoen’.