FLAMINGO’S WERKT HARD EN WINT VAN TOVIDO

Flamingo’s 1 – TOVIDO 1

Senioren 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde op zondag 16 september tegen TOVIDO uit Esch. Met een soortgelijke opstelling als vorige week was Flamingo’s klaar voor het tweede duel van de competitie. De gezamenlijke warming up, was een opmaat voor een sterk samenspelend team tijdens de gehele wedstrijd. Nadat Flamingo’s na 5 minuten door een afstandsschot achter komt te staan, geven ze na een strafworp van Emma Leenders en een korte afstand van Ada Kornuijt de voorsprong niet meer uit handen. De twijfelende voorsprong  van 4-3  voor de dames uit Mariahout, werd in de tweede helft ruimschoots goedgemaakt. Flamingo’s gooide het aanvallende spel van de tegenstander op slot door verdedigende afspraken te maken in de rust. Aanvallend liet Flamingo’s de bal het werk doen, werd er open gespeeld, samengespeeld en vele kansen gecreëerd. Flamingo’s beloonde zichzelf en maakten kansen prachtig af. Zelfs invalster en A-speelster Brigitte Swinkels wist de korf te vinden. Met een trotse coach Kim Janssen-Vervoort kijkt senioren 1 met een goed gevoel terug op deze overwinning op TOVIDO. Eindstand was 11-5 in het voordeel van Flamingo’s.