Irma Kelders nieuwe coach van Senioren 1

Met ingang van seizoen 2020-2021 neemt Irma Kelders het stokje over van Kim Janssen-Vervoort als trainer en coach van ons vaandelteam.

We heten haar van harte welkom en wensen haar veel succes en plezier bij onze vereniging. Hieronder haar introductie:

Graag wil ik me voorstellen als de nieuwe trainer/coach van Senioren 1.

Mijn naam is Irma Kelders, samen met mijn drie dochters wonen wij in Veldhoven. Mijn korfbalcarrière ben ik gestart op achtjarige leeftijd bij de korfbal vereniging SDO in Veldhoven. Waar ik meerdere rollen heb vervuld: speelster, trainer, coach en lid van de jeugdcommissie. Elf jaar geleden werd ik gevraagd om een 1e team buiten mijn vereniging te gaan coachen. Nu elf jaar verder, ben ik als trainer/coach actief geweest bij verschillende gemengde en dameskorfbal verenigingen en bij het jeugd district midden. Binnen een klein productiebedrijf ben ik werkzaam als inkoper. Momenteel zit ik in het twee jaar van mijn studie Technische Bedrijfskunde. Als eerste wil ik graag kennis maken met het team om samen een duidelijk doelstelling neer te zetten.

Ik heb erg veel zin in het aankomend seizoen. Mochten er nog vragen zijn, kun je contact opnemen via mijn mailadres irmakelders2@gmail.com

Ik hoop tot snel

Met vriendelijke groet,