PUBLIEK GENIET VAN GOED SPELEND FLAMINGO’S

Corridor 1 – Flamingo’s 1
Senioren 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde op zondag 12 januari tegen Corridor in sporthal de Landing in Son. Na een pauze van een aantal weken was het voor Flamingo’s weer tijd om te gaan korfballen. De dames uit Mariahout hadden er zichtbaar zin in en werkten hard. Vanaf de eerste minuut was Flamingo’s aanvallend scherp en fanatiek. In de afwerking hadden ze echter zeer veel pech. Ook werd er sterk verdedigd, waardoor de tegenstander weinig mogelijkheden kreeg om goed te gaan korfballen. Halverwege de eerste helft werd Flamingo’s wat slordig in de passing. Het was 1-3 in de rust, in het voordeel van Flamingo’s. Het sterk spelende Flamingo’s wist in de eerste helft maar 3 maal te scoren, terwijl het spel van de dames uit Mariahout zoveel sterker was dan hun tegenstander. Na rust lopen zij dan ook uit. Verdedigend stond het als een huis en binnen 10 minuten na rust stond het 2-6 in het voordeel van de Mariahoutse dames. In het laatste kwartier van de wedstrijd was het spel nog steeds fel en fanatiek, jammer dat dit niet terug te zien was in de score. De einduitslag was 4-7 voor Flamingo’s. Volgende week speelt Senioren 1 om 13.30u tegen SCMH 1 in de sporthal van het Zwijsen college.