Kangoeroes

 

 

Trainster Merle Willems
Trainingstijden buiten Woensdag 18.15 – 19.15 uur sportpark de Heibunders
Trainingstijden binnen Woensdag 18.30 – 19.30 uur gymzaal Mariahout

 

 

Doe mee met de Kangoeroeklup!

Korfbal voor de allerjongsten, dat is de Kangoeroeklup. Bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar die op een leuke, speelse wijze kennis kunnen maken met korfbal. Iedere woensdagavond wordt aan de allerjongsten een uurtje sportief plezier aangeboden. Het uur wordt gevuld met spelletjes die gericht zijn op allerlei vaardigheden, thema’s en interesses. Plezier staat voorop! 

 

Proeftrainen

Voordat jouw kind daadwerkelijk lid wordt van de Kangoeroeklup, mag hij/zij natuurlijk eerst een kijkje komen nemen. En gerust 3 keer mee trainen. Graag zelfs, want dan ervaar je écht wat de klup inhoudt. Om de proeftrainingen bij te wonen, moet je jouw kind wel even aanmelden. Dit is vrijblijvend, de eventueel definitieve aanmelding volgt later.

 

Lidmaatschap
Als de trainingen in de smaak vallen bij je kind, dan volgt een definitieve aanmelding. Oftewel, jouw kind wordt een echte Kangoeroe! Elk nieuw lid krijgt een officieel Kangoeroeklup t-shirt. Verder ontvangt hij/zij 4x per jaar een Kangoeroeklup-nieuwsbrief. Het lidmaatschap kost € 30 per jaar. De leden van de Kangoeroeklup mogen, naast trainen, ook deelnemen aan andere evenementen van KV Flamingo’s.

 

Wanneer?

Op woensdagavond van 18.15 u tot 19.15 u (dit moment is nog nader te bepalen, de dag en tijd staan dus nog niet definitief vast)

 

Waar?

Tijdens het veldseizoen trainen de Kangoeroes op het veld, lekker buiten, op het korfbalveld. Tijdens het zaalseizoen zijn trainingen in de gymzaal.

 

Kleding?

Voetbalschoenen en een trainingstenue (broek/t-shirt). Gymschoenen in de zaal.

 

Aanmelden

 

Naam kind:

Leeftijd kind:

Naam ouder/verzorger:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Evt. vraag of opmerking: